Welkom

Welkom bij Affirmeren met Kinderen

Een warm welkom op de website van Lieverdeliefste – Affirmeren met kinderen. Hier deel ik het laatste nieuws betreffende de “affirmatie” serie vanĀ Lieverdeliefste – Illustratie. Een aantal afbeeldingen uit deze serie zijn hier al te verkrijgen in verschillende uitvoeringen.

Deze website is daarom voor iedereen bedoeld die affiniteit heeft met de thema’s positieve gedachten, affirmatie en illustratie. Op 15 december 2019 komt de eerste kaartenset van Lieverdeliefste – Affirmeren met Kinderen uit. Deze “ik ben ik – kaarten” zijn helemaal gericht op het thema “er te mogen zijn”. Ik verwijs je graag naar mijn website voor meer informatie over deze kaartenset.

In 2010 start eveneens de reizende tentoonstelling behorend bij de “ik ben ik – kaarten”. Een aantal van de kaarten gaan op reis langs verschillende (nu nog onbekende locaties). Op deze website en op mijn andere kanalen houd ik je op de hoogte en kun je je ook op korte termijn opgeven om een tentoonstellings-locatie te worden.

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van “Affirmeren met Kinderen”, volg dan de gelijknamige pagina op Facebook. Daar kun je je ook opgeven voor bijbehorende Facebook – groep waar ik iedere maand een gratis affirmatie-kalender deel.

Liefs van Karien
Lieverdeliefste – Illustratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *