Affirneren met Kinderen Nieuws,  Blog

ik ben ik – inspiratie 10-daagse

Lieverdeliefste inspiratie 10 - daagse

.

Welkom bij de ik ben ik – inspiratie – 10 daagse!

Van 23 maart tot en met 1 april 2020

.

Dat jij deze pagina bezoekt betekent waarschijnlijk dat je interesse hebt in het werken met positieve gedachten voor kinderen. Misschien wil je als ouder meer geïnspireerd worden, als leerkracht, als coach … Dat kan allemaal! Mijn naam is Karien Kupers en ik ben illustrator van Lieverdeliefste. Mijn missie als illustrator is het maken van producten die kinderen kunnen helpen om liefdevol en positief over zichzelf te kunnen denken. Dat kinderen (van alle leeftijden) mogen beseffen dat ze goed zijn zoals ze zijn! Zijn deze gedachten voor jou hetkenbaar? Dan ben je dus echt op de juiste plek terecht gekomen.

.

Lieverdeliefste inspiratie 10 - daagse

.

ik ben ik – inspiratie – 10 daagse

.

Als we vinden dat kinderen het positieve gevoel over zichzelf mogen houden dat ze bij hun geboorte al meekrijgen, dan hebben wij als opvoeders een belangrijke taak. Er zijn vele websites en boeken te vinden waar je over dit onderwerp kunt lezen. Jij bent bij mij terecht gekomen omdat je praktische tips wilt krijgen. Je bent hier omdat je op een fijne, laagdrempelige manier samen met je kind, samen met je leerlingen, samen met je coachee stil wilt staan bij de kracht van positieve gedachten. Hierbij wil je graag gebruik maken van mooie materialen die je later ook nog eens kunt gebruiken en ga je ook graag wat meer kunstzinnig aan de slag. Klopt dit? Dan ben je hier op de juiste plek! Tijdens de ik ben ik – inspiratie – 10 daagse krijg je van mij handvatten en materialen om samen aan de slag te gaan. Waarschijnlijk leer je jezelf en de kind(eren) waar je mee werkt beter kennen en hoop ik dat jullie na de 10 daagse nog meer bewust positieve gedachten in jullie leven brengen.

.

Lieverdeliefste inspiratie 10 - daagse

.

Wat krijg ik tijdens de ik ben ik – inspiratie – 10 daagse?

.

Je krijgt van mij meerdere sets printables. Deze krijg je toegestuurd per-email. Dit zijn digitale boekjes met bladen die je kunt uitprinten. Deze printables zijn voor kinderen van verschillende leeftijden geschikt. Je krijgt alle printables tegelijk in je digitale brievenbus en tijdens de 10 daagse licht ik steeds een blad toe of stel dit centraal in de ik ben ik – inspiratie – 10 daagse Facebook Groep. In de groep krijg je ook iedere dag een positieve ik- en jij- boodschap en praten we over datgene wat die dag centraal staat. Per mail krijg je iedere dag een mooie kunstzinnige opdracht  toegestuurd. het gaat dus echt om leuke, mooie, praktische informatie die je krijgt en jij bepaalt zelf wanneer je de printables inzet. ook krijgt iedereen die meedoet een echt kaartje op zijn of haar deurmat! gewoon omdat het leuk is om ergens tijdens de 10 – daagse verrast te worden met echte post!

.

Kleurboek

.

Wat krijg ik dus precies als ik meedoe?

.

 • Een praktisch werkboek waarin je  gaat werken met positieve affirmaties. Wat is een affirmatie nu eigenlijk en hoe kun je deze gebruiken … Samen met mij ga je in het boekje hiernaar op zoek.
 • Een kleurboek met afbeeldingen van totemdieren aangevuld met positieve affirmaties. Als je lekker aan het kleuren bent dan kunnen de mooiste gesprekken op gang komen. Het kleurboek kan daarom gewoon voor de gezelligheid gebruikt worden. Op de laatste pagina heb ik echter een aantal vragen toegevoegd die je aan een kind (of aan jezelf) kunt stellen om positieve gedachten over jezelf, wie je bent en wat je doet op te roepen.
 • Een ik ben ik – boekje (verrassing)
 • Een setje broodtrommel-kaartjes en een setje onder je kussen kaartjes met positieve gedachten die je kunt uitprinten om iemand mee te verrassen.
 • Een positieve gedachten spel (dit is nog een verrassing)
 • Tips om te tekenen over positieve gedachten.
 • Echte post op je deurmat!
 • De kans om een Lieverdeliefste – ik ben ik – pakket (grote set ik ben ik – kaarten , 12 A5 kaarten en 6 posters) te winnen.
 • De kans om een persoonlijke ik – ben ik – illustratie te winnen.
 • En misschien nog wel meer …
  ik ben reuze enthousiast over deze 10 daagse en hoop hier zelf ook veel van te leren dus als ik tussendoor nog iets moois bedenk dan voeg ik dat zeker weten nog toe!

.

Lieverdeliefste inspiratie 10 - daagse

.

Wat kost het?

.

Je kunt je opgeven voor de ik ben ik – inspiratie – 10 daagse voor het ronde bedrag van 10 euro. Hiervoor krijg je dus al die materialen die ik hierboven heb omschreven. Al die materialen die jij nog jarenlang kunt gebruiken. Ook krijg je een kortingsbon van 2,50 bij aanschaf van de grote set Lieverdeliefste – ik ben ik – Kaarten. Als je deze korting benut dan betaal je voor de 10 – daagse dus eigenlijk nog maar 7,50. Jouw investering ga ik in mijn spaarpot stoppen om mijn nieuwe kaartenset mee te verwezenlijken . Daar ben ik namelijk al druk mee bezig!

.

Doe je mee?

Geef je dan hier op!

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *